Kurdi Szilvia
2008-ban kezdett Theia Design néven ékszereket készíteni. Geometric kollekcióját 2012-ben Berlinben alkotta meg: melynek darabjai modernek és egyszerűek, a geometrikus formák és a színek játéka határozza meg. 2011 őszétől másfél évet töltött Berlinben, majd fél évet a holland Design Academy Eindhoven product deisgn szakán tanult. 2017-ben diplomázott a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen formatervezés szakon, jelenleg budapesti műhelyében tervezi és menedzseli saját ékszerkollekcióját.

Kurdi Gyula

Mérnök és hobbi CNC-s, a gyártás és kivitelezés szíve-lelke, aki nélkül az ékszerek csupán tervek maradnának valahol a tervező fejében. Ő válogatja ki gondosan a bükkfa hasábokat, melyek hosszas utómunkával alkalmassá válnak arra, hogy az ékszerek alapjait képezzék. A Copenhagen ékszerek esetében pedig még tovább megyünk: az ékszerek a fa kiválasztásától kezdve az utolsó, viaszos ápolásig a nagypapától örökölt eszközökkel a családi faműhelyben készülnek.

Csordás Gábor
Vele leginkább a vásárokon találkozhattok: ő az, aki az asztal mögött áll, amikor a tervező nincs kéznél, aki rendületlenül hordja a frissítő limonádét és az ébresztő kávét: azaz ő minden, ami a stabil hátországot jelenti a vásárban – és azon túl, hiszen az ékszertervezés a hétköz-napokban is számtalan bíztatást igényel. 😉